!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

120 napos szépségprogram egyik modelljének átalakulásáról


Zentai Hedvig rendezvényszervező, marketing vezető idén júniusban vágott bele a !QMS 120 napos szépségprogramjába.

Fogadja szeretettel a SpaTrend Beautytól, a !QMS Medicosmetics magyarországi kizárólagos forgalmazójától a világhírű 120 napos Schulte-program második tesztalanyának beszámolóját.


Zentai Hedvig rendezvényszervező, marketing vezető idén júniusban vágott bele a !QMS 120 napos szépségprogramjába. Marketing vezetőként nap mint nap helyt kell állnia, és szakmája miatt emberekkel dolgoznia. A megnyerő külső, a friss arcbőr rendkívül fontos a számára. Már az első kezelést követően észrevehető volt bőrén a változás. Bőre felszíni és mélyrétegi vízhiányos. Első kezelése tapasztalatait, !QMS kozmetikusa diagnózisát ebben a videóban tekintheti meg:

Legyen Ön is szakmai tanúja a hölgyek átalakulásának, ismerje meg a 120 napos szépségprogram hivatalos dokumentációját, és egyúttal az alkalmazott kabinkezelések protokolljait!
Vegyen részt a !QMS Anti-aging Konferencia SpaTrend Beauty Bőrátalakító Show izgalmas szakmai előadásain, ahol megtudhatja, hogyan növelheti szalonja presztízsét, és hogyan lehet Ön is !QMS kozmetikus.


Szeretettel várjuk 2o17. október 6-án, a Boscolo Hotel New York Palotában (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.)

Vissza