!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

20 éves a !QMS Medicosmetics


Fennállásának 20 éves évfordulóját ünnepli a !QMS Medicosmetics, mely számos díjjal, nemzetközi elismeréssel és több millió elégedett vásárlóval a háta mögött várja a rangos eseményt. A forradalmi újításokat hozó termékcsalád itthon is elérhető, most óriási nyári kedvezményekkel.

A korát megelőző technológiai újításokkal dolgozó Dr. Erich Schulte a Göttingemi Egyetemi Klinikai száj- és arcsebészeten kezdte pályafutását, ahol főként balesetek áldozataival dolgozott. A fő szempont ekkor még nem a tökéletes bőr helyreállítása (pláne nem az öregedési folyamatos elódázása) volt, hanem a funkciózavarok elkerülése. Egy kutatásnak hála ismerkedett meg közelebbről dr. Schulte a bőr egyik fehérje-alkotójával, a kollagénnel, és innentől nem volt megállás.

Megkérdeztem magamtól: ha gondoskodni tudnánk arról, hogy a páciens bőrében megfelelő mennyisgű kollagén legyen jelen, akkor javulna a sebgyógyulás? Elkezdtem célzottan kezelni a betegeim bőrét, méghozzá nem csak az operáció után, hanem már a beavatkozás előtt is.” - beszél a kezdetekről az orvos, akit magát is meglepte a módszer sikeressége.

Szikét egyre ritkábban vettem elő, mert minden tervezett beavatkozás előtt a bőrt a kifejlesztett módszerem szerint kezeltem, aminek az lett az eredménye: "Doktor úr, annyira elégedett vagyok! A bőröm évekkel fiatalabbnak tűnik, és így is érzem magam! Az operációra már egyáltalán nincs szükség!" - lelkesedtek a betegeim.”

A baleseti sebészeten, a gyakorlatban bizonyított készítmények és eljárások egyre népszerűbben lettek az öregedésgátlást igénylő páciensek között, és Dr. Schulte hamarosan „ráncdoktorként” vált híressé. A QMS termékek és kezelések ekkortájt léptek túl Németország határain, hogy a világ minden táján lehetővé tegyék a fiatalos, rugalmas bőr elérését, kortól függetlenül. A hazánkban is megtalálható Schulte-program a QMS Szépségszalon elegáns környezetében várja az érdeklődőket, akik szívesen megismernék a szépségápolási termékek új generációját.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Vissza