!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

A LEGJOBB 5 KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A !QMS SPORT ACTIVE CREAM-ET


A The Times készített összeállítást a legjobb színezett hidratáló krémekről, amelyek napfényvédelemmel is ellátják a bőrt. Ebbe az illusztris listába került be a Sport Active Cream, a sportolók és aktív szabadídő töltők kedvence.

Az enyhén színezett, és ezért minden bőrtípushoz könnyend idomuló gyorsan felszívódó krém etsportoláshoz és aktív életvitelhez fejlesztették, ezért nem fog ki rajta sem a napfény, sem az izzadás. Finom illata és selymes érintése már a felkenését követő első másodpercekben sem telepszik rá a bőrre, könnyed rétege észrevétlenül védi a bőrt a nap során a környezeti ártalmaktól és a káros napsugárzástól.

Enyhe rózsára és mandulára emlékeztető illata és kellemes textúrája mellett hidratáló hatása miatt lett a The Times top 5-jének sztárja. Jöhet szél, nap és városi szmog, a krém nem engedi, hogy a bőr elveszítse nedvességtartalmát. Emellett aktív gyümölcsanyagai támogatják a bőr kollagéntermelését, amivel lassítja a természetes bőröregedést.

Az esős, nyirkos és száraz időben is kiválóan teljesítő krém színezettsége révén alapozóként is megállja a helyét, erős hidratáló hatásánál fogva pedig kiválthatja a nappali hidratálókrémek használatát. Kompakt mivolta tökéletes úti kozmetikummá teszi a Sport Active Cream-et.

Vissza