!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

A világhírű 12o napos Schulte-program tesztelése elkezdődött!


Spatrend Beauty a !QMS Medicosmetics magyarországi kizárólagos forgalmazója júniusban három 40 év feletti hölgy számára ajánlotta fel, majd kezdte meg a világhírű 12o napos Schulte-program tesztelését. A hölgyek a program eredményeiről  időről- időre beszámolnak. Bőrük teljes megújulásának és a 120 napos program végeredményének a szakmai közönség lehet tanúja a második alkalommal megrendezésre kerülő !QMS Anti-Aging Konferenciáján,  Spatrend Beauty Bőrátalakító Show-ján 2o17. október 6-án, ahol a hölgyek a személyes tapasztalataikról is beszámolnak.

A program első tesztalanya a 42 éves, két gyermekes Zseraldina, aki saját vállalkozásában dolgozik. Spa managerként fontos számára megjelenése.  Bőre érzékeny, mérsékelten alipikus, felszíni vízhiányos. Első kezelése tapasztalatait, !QMS kozmetikusa diagnózisát ebben a videóban tekintheti meg:

Legyen Ön is szakmai tanúja a hölgyek átalakulásának, ismerje meg a 12o napos szépségprogram hivatalos dokumentációját, és egyúttal az alkalmazott kabinkezelések protokolljait!
Vegyen részt a !QMS Anti-aging Konferencia SpaTrend Beauty Bőrátalakító Show izgalmas szakmai előadásain, ahol megtudhatja, hogyan növelheti szalonja presztízsét, és hogyan lehet Ön is !QMS kozmetikus.

Szeretettel várjuk 2o17. október 6-án, a Boscolo Hotel New York Palotában (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.)
 

Vissza