!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

FELFEDJÜK FIATAL ÉS EGÉSZSÉGES ARCBŐR TITKÁT. MIÉRT HASZNÁLJÁK A SZTÁROK A !QMS-T?


Az elmúlt húsz évben celebek százai fordultak a német Dr. Erich Schultéhoz, hogy segítsen nekik fiatalságuk megőrzésében. Köztudott, hogy a sztárok igényei a szép bőr területén kimagaslóak. Természetes, hiszen az arc a legfőbb kifejező eszközük. Vajon milyen kozmetikai készítmények felenek meg magas elvárásaiknak? A sztárok olyan megoldásokra vágynak, amelyek biztosítják számukra a fiatalos kinézetet, és valós eredményeket hoznak.

A bőr szépségének, sugárzó kinézetének megőrzése egy folyton a képernyőn mutatkozó "celeb" számára igen fontos, sokszor a népszerűség egyik kulcsát jelentheti. Az arcuk fejez ki mindent, szeretetet, gyűlöletet, jókedvet, dühöt, egyetértést, vagy éppen ellenállást. Arc alapján választanak színészt egy szerephez, sőt sokszor kinézet és szimpátia dönt a politikai területen is. Vannak olyan kozmetikai kezelések, amelyek eltorzítják az arcot, lehetetlenné teszik a mimikát, vagy elvékonyítják, megviselik a bőrt. A természetes szépséget csak természetes úton kaphatjuk vissza, illetve őrizhetjük meg. Ehhez persze nem elég egy varázsütés, tennünk kell érte, mint ahogy tesznek a sztárok is.

Angela Merkel, német kancellár is sokáig kutathatott, amíg megtalálta azt a kozmetikumot, amely segít megőrizni fiatal arcbőrét. Mi is sokat, kutattunk mire Németországban rábukkantunk arra a irányvonalra, amely az elmúlt 20 évben bejárta a világot, és emberek millióinak segített az egészséges bőr megtartásában vagy visszanyerésében. Dr. Erick Schulte életműve egy olyan kozmetikai módszer, amely teljesen természetes úton, egy biológiai törvényszerűséget felhasználva állítja vissza bőrünknek azt az állapotát, amely fiatalabb éveinkben jellemezte. 

A kutató !QMS MediCosmetics (Quick Magic Skin)-nek nevezte a módszert, amelynek ismert termékei a bőrfiatalítás termületén teljesen egyedülállóak – a fiatal és feszes bőr állapotát teremtik meg plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül. Olyan hírességek tették le a voksukat a márka mellett, mint Sean Connery, Melanie Griffith, Eva Grimaldi, Gina Lollobrigida és a már korábban említettAngela Merkel kancellár. Mi lehet a titka annak a szépségápolási módszernek, amely ilyen sok hírességet is meggyőzött? Dr. Erick Schulte sebész, traumatológus, a plasztikai sebészet nemzetközileg elismert szaktekintélye, élete teljes munkásságát arra áldozta, hogy az általa felfedezett módszert tökéletesítse, és hölgyek-urak tömegeit ajándékozza meg a természetesen szép bőrrel. Kutatásaiért Szépség Oscar-díjat kapott.

Dr. Schulte kutatásai során kikísérletezte, hogy hogyan juttatható be a kollagén a bőrünk legmélyebb rétegébe (a bazális rétegbe) annak érdekében, hogy ott kialakítsa az egészséges bőrstruktúrát. Dr. Schulte kollagénje azért tud a legmélyebb rétegekbe jutni, mert a nagy kollagén molekulát kisebb részekre bontotta, amely már befér a pórusainkon, majd a bőr mély rétegeiben a TCP faktornak köszönhetően ismét kollagén molekulává egyesül. Ez a szabadalmi oltalom alatt álló módszer teszi egyedivé a !QMS-t. Az egyetlenné, ami működik. A rendszer persze nem csak kollagénből áll. 

25 éves kortól kezdődően a bőr kollagén termelése csökken, így a bőr nehezebben újul meg, a szabadgyökök ellen vívott harcban gyengébben teljesít. Ennek következtében a bőr veszít feszességéből, megjelennek az első ráncok, melyeket egyre több követ. Az arc fakó és fáradt lesz, vitalitása csökken. Bőrünk a kor előrehaladtával ellustul, anyagcseréje, új sejtjeinek képződése lelassul. A bőr tisztítását sem rendszeresen, főként nem alaposan végezzük. Ezen felül nem megfelelően hidratálunk. Változtassunk hát ezen - gondolta Dr Schulte, és kidolgzozta a teljes bőrápoló rendszert, amely folyamatos és lelkiismeretes, otthoni használat esetén nap mint nap dolgozik bőrünk fiatalításán.

Vissza