!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

Németország első számú !QMS Beauty központja


Kiemelkedő és sokrétű szolgáltatással vár a berlini KaDeWe, mely tökéletes helyszínt kínál a !QMS Medicosmetics termékek és kezelések megismerésére. A thai tulajdonban lévő üzletközpont a keleti luxust ötvözi a német precizitással, hogy vásárlás közben is átélhesd a kényeztetés magasiskoláját.

A Kaufhaus des Westens vagy röviden csak KaDeWe Európa legnagyobb üzletközpontja már önmagában is megér egy (nem túl rövid) látogatást, de a luxustermékek és szépészeti kellékek tárháza rejt egy különleges úti célt: a !QMS kezeléseket kínáló Beauty Lounge-ot.

A szépségszalon legnépszerűbb kezelései másfél órás kényeztető szépülést tesznek lehetővé, amelyek között helyett kapott a Gala Spa Awardon díjat nyert Ion Skin Equalizer kezelés is. Ez a kivételes arckezelés a legmodernebb technológiát ötvözi a magas szintű bőrregenerációval. Emellett helyet kapott a kínálatban a Pure Oxygen KaDeWe, amelyet kifejezetten a városban élők bőrének megújításáért találtak ki, és a Jubilee Activ-Collagen with Eye Reviver kezelés, amely a 'QMS bőrápoló termékcsalád 20 éves évfordulóját ünnepli intenzív szemápolással valamint kollagénes bőrfiatalítással.

Vissza