!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÁS FÁJDALOM NÉLKÜL


Gyakran halljuk, hogy a szépségért szenvedni kell, de nem mindenki hajlandó meghozni azt az áldozatot, amelyet némely bőrfiatalító eljárás megkövetel. Ők mondjanak le a fiatalos külsőről? Semmiképpen! Válasszák a fájdalommentes módszert!

A különféle drasztikus beavatkozásokat használó arcfiatalító kezelések gyorsan ígérnek látványos javulást, míg a krémek alkalmazása hosszú távon sem feltétlenül váltja be a hozzájuk fűzött reményeket. Ezek után nem csoda, hogy sokan fordulnak az invazív eljárások felé, holott létezik egy fájdalommentes bőredzés, amely kényelmes körülmények között, tartós eredményt hozva szépíti és fiatalítja a bőrt.

A többszörös World Spa Award díjas !QMS termékcsalád olyan kozmetikumokat és kezeléseket kínál, melyek a bőr természetes regenerációjával összhangban hatnak és a fiatalos megjelenést a öregedés folyamatának lassításával és tüneteinek csökkentésével érik el. A Spa kezelések megnyugtató és kényeztető módozatát ötvözik a technológiai fejlesztésekkel, amelyek élvezetessé teszik magát a szépülés folyamatát is. Az innovatív eljárásokat kidolgozó orvoscsapat rájött hogyan juttathat a bőr mélyebb rétegeibe kollagénmolekulákat, hogy azok elvégezhessék természetes bőrfeszesítő munkájukat. A krémek, szérumok és pakolások által bőrbe juttatott hatóanyagok visszaadják a bőr fiatalos lendületét, serkentik az anyagcseréjét és a bőrmegújulás mértékét. Így a !QMS kezelések bőredzése nemcsak látványban, hanem ténylegesen is visszaforgatja az idő kerekét, és a bőr alapjaiban fiatalodik, minden ezzel járó pozitív hatással: markánsabb kontúrok, csökkent ráncmélység, ragyogó és rugalmas bőr.

A gyógykozmetikumok otthoni alkalmazásával évekkel kitolható a környezeti károk bőrre gyakorolt hatásának megjelenése. Kevesebb ránc, kevesebb napkár okozta folt, és mindezt szenvedés nélkül.

Vissza