!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

Dr. Erich Schulte

Előadó - traumatológus, plasztikai sebész, a !QMS feltalálója

A !QMSMediCosmetics alapító atyja traumatológusként, plasztikai sebészként kezdte orvosi pályafutását, ahol szembesült a bőr sérülékenységével. Kutatásai során rájött arra, milyen fontos szerepet játszik ezen szervünk az ember lelki és testi egészségében. A bőr alapos tanulmányozása vezette azokra a szakmai felismerésre, amelyeknek egy egészen új orvoskozmetológiai termékcsaládot és fájdalommentes bőrmegújító, feszesítő eljárásokat köszönhetünk. Tudását az esztétikai bőrgyógyászat szolgálatába állította, és egyre növekvő birodalmával a világ minden pontjára szeretné elvinni üzenetét: a szépségért nem szenvedni kell, hanem fájdalommentes bőredzéssel késleltetni a természetes öregedést.

A kezdeti kitüntetések mellett az eljárásáért a Szépség Oscar-díjat is hazavihette 1987-ben. Eljárását szabadalmaztatták.

  • 2014-ben a Gala Spa Award-on az Ion Skin Equalizer feszesítő szérum kapott világméretű szakmai díjat.
  • 2015-ben és 2016-ban is elnyerte a World Best Spa Brand díjat, a világ legjobb kozmetikai termékcsalád kitüntetést.
  • A !QMS anyavállalatnál a feleség Mrs Schulte és három felnőtt lányuk is részt vesz a nemzetközi forgalmazásban, koordinációban. Schulte professzor a fejlesztésnek él, és természetesen sokat utazik. Idén ünnepelte a 65. Születésnapját.
Vissza