!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

!QMS Anti-aging Konferencia - SpaTrend Beauty Bőrátalakító Show


A SpaTrend Beauty, három önkéntesen jelentkező 4o év feletti hölgy számára ajánlotta fel a világhírű 12o napos Schulte-program tesztelését.

Nem hétköznapi terméktesztre hívta a Spatrend Beauty idén májusban a 4o év feletti hölgyeket. 

A !QMS Medicosmetics magyarországi kizárólagos forgalmazója a SpaTrend Beauty, három önkéntesen jelentkező 4o év feletti hölgy számára ajánlotta fel a világhírű 12o napos Schulte-program tesztelését.

Cserébe a program precíz betartását, a termékek használatáról és a program alatti életmódról szigorú napló vezetését, a 12o nap folyamán rendszeres rendelkezésre állást, valamint a kezelésekről rendszeres fotó- és videó dokumentálást kért. 

A SpaTrend Beauty ezzel a kampányával szeretné felhívni a figyelmet a drasztikus plasztikai beavatkozások melletti alternatívára, elő- és utókezelésére, és megmutatni a magyar hölgyek és a szakma számára a !QMS minőségi öregedés gátló medikozmetikumainak, kezeléseinek hatékonyságát.

Legyen Ön is szakmai tanúja a hölgyek átalakulásának, ismerje meg a 12o napos szépségprogram hivatalos dokumentációját, és egyúttal az alkalmazott kabinkezelések protokolljait!

Vegyen részt a !QMS Anti-aging Konferencia SpaTrend Beauty Bőrátalakító Show izgalmas szakmai előadásain, ahol megtudhatja, hogyan növelheti szalonja presztízsét, és hogyan lehet Ön is !QMS kozmetikus.

Szeretettel várom 2o17. október 6-án, a Boscolo Hotel New York Palotában (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.)

A konferenciára jegyek itt foglalhatók.

A 2016-os !QMS Anti-aging Konferencia hatalmas sikert aratott, melyről a videót megtekintheti itt:

Vissza