!QMS Anti-aging Konferencia - Vigyük hírét a szép és egészséges bőrnek!

Varró Zoltán

Varró Zoltán a VarroDesign tulajdonosa, több mint 20 éve kezdte munkásságát. Hosszú út vezetett a nemzetközi elismerésekig. Sikereit az elmúlt évtizedek kitartó munkájának eredményeként értékeli.

A VarroDesign nevéhez fűződik többek között az Aria Hotel Budapest, a Cascade Barlangfürdő Demjénben, az Émile Étterem, a Buda Gourmet by Príma és a prágai Gourmet Pauza. A német JAB Anstoetz, a világ legnagyobb lakástextil cége Varró Zoltánt kérte fel luxusmárkája a Grandezza 2016-os kollekciójának megtervezésére. 2015-ben Hong Kongban a World Luxury Hotel Awardson a VarroDesign által tervezett noszvaji Oxigén Hotel és Zen Spat választották a világ legjobb erdei luxus hoteljének (2015 Winner Global Luxury Forest Hotel). Londonban a Boutique Hotel Awards-on Európa Legjobb Wellness Spája (Europe's Best Wellness Spa) díjat kapta az Aria Hotel Budapest. Tavaly New Yorkban a Waldorf Astoriában a Gold Key Awards-on az Aria Hotel Budapest három kategóriában is finalistaként végzett (Best Hotel Luxury, Best Guest Room Luxury, Best Lobby Luxury). 

Varró Zoltán tervező 2016 novemberében New Yorkban vette át vendéglátóipari design legrangosabb elismerését.

A Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design, a vendéglátóipari design kiválóság díja,  a szakma legnagyobb presztízzsel rendelkező elismerése, amelyet minden év novemberében a New York-i Waldorf Astoria Grand Ballroomjában adnak át 1000 fős gálavacsora keretén belül. A díj a legnagyobb hatású és leginnovatívabb design munkákat jutalmazza a vendéglátóipar összes szektorában. Megszokott, hogy a New York-i gálára a hotel design legfontosabb városaiból kerülnek be hotelek: New Yorkból, Chicagóból, Los Angeles-ből, Londonból, Amszterdamból, Torontóból, Hong Kongból vagy éppen Pekingből.A VarroDesign egyik munkája, a Science Hotel Szeged a Legjobb Lobbi díját nyerte meg a gazdaságos, koncentrált szolgáltatást nyújtó szállodák kategóriájában (Best Lobby Budget/Focused Service). Ezzel olyan versenytársakat hagyott maga mögött mint a portlandi Ankrom Moisan munkája, a MOXY Phoenix (Tempe, Arizona), a Hong Kong-i CL3 Architects Ltd. tervezte Shinjuku Prince Hotel (Tokyo), a torontói DesignAgency pályázata, a Generator Amsterdam.

2017-es Travelers’ Choice Awards keretében a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották az Aria Hotel Budapestet. Zene által inspirált dizájn, exkluzív rooftop bár és odaadó vendégszeretetet – ezek a fordulatok tértek vissza legtöbbször az utazók kommentjeiben, amikor az Aria Hotel Budapestet értékelték.

Vissza